Welcome to Rucăr...

 

SPORT

SPERANTELE FOTBALULUI RUCAREAN SUNT EI !!!

Marti, 8 noiembrie 2011, la baza sportiva proaspat inaugurata si foarte benefica a comunei Rucar a avut loc un meci de mare orgoliu intre elevii celor doua scoli generale din Rucar, in care fiecare tanar jucator a vrut sa demonstreze ca la Rucar fotbalul are iitor. Castigatori au fost elevii de la Scoala nr. 1, antrenati de Prof. Soare Bogdan, care au reusit sa inscrie singurul gol al meciului in cea de-a doua repriza de prelungiri insa invingatori se numesc si cei de la Grup Scolar Forestier, antrenati de Prof. Istrate Petrus care au sperat si au luptat pana la fluierul final.

C.S. RUCAR INTR-UN SEZON DE VIS !!!

C.S Rucar, echipa de fotbal locala care an de an a starnit pasiunea rucarenilor care au trait momente unice de extaz si agonie a facut in sezonul 2010-2011 un sezon de vis in care fotbalistii atent selectati si bine instruiti de antrenorul Alexandru Popovici au castigat tot ce se putea promovand in liga a III-a dupa meciuri extraordinare care cu siguranta vor ramane in memoria rucarenilor pentru mult timp, performanta a fost cu atat mai mare cand adaugam si castigarea cupei judetene, dar poate o astfel de perfotrmanta v-a mai fi traita la Rucar si in speranta ca vom avea parte de vremuri mai bune din punct de vedere financiar vom reusi sa si jucam in liga a III-a deoarece la sfarsitul acestui sezon exceptional doar partea financiara ne-a oprit sa jucam marile meciuri de liga a III-a.

C.S. Rucar si recordurile sale.....

Intr-un sezon in care echipa locala C.S.Rucar a urmarit promovarea in liga a III-a, lucru din pacate nereusit, a reusit sa faca lucruri incredibile, ba chiar recorduri in fotbal. Recordurile atinse de C.S.Rucar sunt:
- I-au facut pe cei de la A.S.Sapata sa se retraga la vestiare dupa doar 10 minute de la inceperea partidei la scorul de 1-5 pentru C.S.Rucar.
-A inscris 100 de goluri in 24 de partide.
-A prezentat un numar de suporteri mai mare decat al echipei Atletic Bradu la asa zisa "finala campionatului" care s-a disputat pe terenul lor.
-Au avut 7 meciuri consecutiv acasă, insa recordul acesta a fost stricat de Asociaţiea Judeţena de Fotbal care a reordonat programul.

ALEXANDRU TUDOR LA RUCAR (stirile GSP TV)


Pentru a urmari stirea fara a fi deranjat de fondul sonor pus cu autostart puneti pauza melodiei inainte de a da drumul la derularea filmului.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one