Welcome to Rucăr...

 

Lasa comentariu!

Creat 27.07.2010 20:25:22 | Ultima modificare 29.10.2014 22:09:36
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "5042":
 
frumoasa comuna avem

Cei care traiesc ,in prezent, in aceasta comuna au aproximativ aceleasi conditii ca si strabunicii sai. Aceleasi drumuri neasfaltate, acelasi bulevard cu miros d canalizare, aceeasii apa lin curgatoare plina de deseuri, aceeasi gradinita cu suta de prichidei ce folosesc o singura toaleta, intr un cuvant nu am schimbat nimic, doar conducerea, si asta o data la 20 d ani. Votam aceeasi oameni , in ciuda a tot c s intampla si "punem botul" la 100 p care o arunca in campanie, fara se gandim ca in ritmul acesta nu vom avansa niciodata. Sa nu mai vorbim d angajarile ilegale care se fac in comuna noastra, de posturile scoase peste noapte si multe altele.
Ioana27.07.2010 20:26:46
Foarte tare, abia astept sa revin pe acolo!
Scrieți și puneți o biografie a unui mare român, rucărean care peste 40 de ani a dus faima tării în marile săli de Operă ale lumii. Culmea nicăieri nu se găsește o biografie a acestui român genial. Poate se va găsi cineva s-o facă pe enciclopedia WIKI atât în română dar obligatoriu și în engleză. Până atunci dv. aveți obligația să puneți una aici.

Dacă vă place muzica populară autentică și nu manelele unor "copii minune" accesați:http://ndar.pusku.com/nadcantece.htm
Foarte bun. Cea ce am vazut pe saitul tau despre Lasa comentariu! - RUCAR,ARGES,ROMÂNIA m-a surprins placut. Va felicit pentru dezvoltarea www.rucar.wgz.ro, care e un site care merita cunoscuta.
Vreau sa spuneti si ceva de taierile ilegale de padure din acea zona,de vanzarea obstei care a fost infiintata de mosnenii rucareni si pe care vrem sa o instrainam,oameni care au posturi de conducere si nu isi fac treaba,din 1990 traim din ce a fost Rucarul odinioara in rest, fara nici o schimbare pe nici un plan.
Frumos, felicitări.

Este bine și util să adăugați ceva despre istoria locului, despre eroii de pe monumentul comunal care și-au dat viața de tineri pentru existența noastră, despre cântăreții populari și nu numai (există oare un tenor din Rucăr sau împrejurimi, care a fost aplaudat pe marile scene din Europa și din America !?), despre oameni de seamă dați de rucăreni, despre renumitul cor din Rucăr și dirijorii care l-au ținut în viață, etc.

Sper ca în curând să văd cîte ceva nou! Dacă doriți să învățați ceva bun despre trecut și cum se apără o țară, vizitați site-ul:

http://koreanhistoricaldramas.hostingsiteforfree.com/

G.T.
PARTE FRUMOASA A-TI PREZENTATO SPUNETI SI DESPRE NEREALIZARILE EXISTENTE,(APA,CANALIZARE,VIOLENTA,MIZERIE,BALCANISM CAT CUPRINDE )TRADITIILE CE LE-TI PREZENTAT SUNT UN FIRICEL DE NISIP ITR-O MARE DE FRUSTRARI ALE UNOR VECHI FAMILII CARE SE CRED MAI RUCARENI DECAT ALTI.
rapid
Foarte tare, abia astept sa revin pe acolo!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one